Yaz mevsimi geldi. Yaz tatili planları yapılmaya başlandı. Peki bu yıl plaj modası nasıl biliyor musunuz? 2015 yılı bikini ve mayo modellerinde yeni trendler bir bir ortaya çıkıyor. İşte 2015 yılı bikinileri ve plaj modası detayları.

bikini

bikini

Bu Yaz Plajlarda Hangi Bikini Modellir Giyilecek

Bu yıl plaj modası oldukça renkli. Plajlarda  bu yıl püsküllü, fırfırlı modeller bir hayli göze çarpacak. Bu yıl hem eskiye ait detaylar hem de yeni unsurlar bikinileri süslüyor.

bikini

bikini

2015 plaj modasında püsküller ve fırfırlar yanında volanlı modeller de yer alıyor. Volanlı bikiniler plajlara biraz hareket getirecek gibi görünüyor. Plajlarda halter yakalı modeller de bir hayli görülecek gibi. Halter yakalı bikiniler hem rahat hem de sportif bir görünüme sahip. Bu yılın plaj modasında trend halter yaka bikiniler, aklınızda bulunsun.

bikini

bikini

Yeni bir trend daha, yüksek bel bikiniler. 2015 plaj modası incelendiğinde yüksek bel bikiniler yine ilk sıralarda yer alıyor. Bir diğer trend ise bustiyer bikiniler. Yarım üstleri andıran bu bikiniler halter yakaya rakip olarak piyasaya sürülüyor. Straplez bikinilerin modası hiç geçmiyor, bu yıl da plajları straplez bikiniler süsleyecek. İpli bikinilerde detaylar göz kamaştırıyor. Çapraz ve tek omuza uygulanmış asimetrik ipli modeller cesur kadınların tercihi olacak gibi görünüyor.

Yoruma Kapalı.