2018 yaz sezonu yeni tasarımları ve değişimleri ile gelirken modanın tekrarına düşen birçok aksesuarda hayatımıza tekrar giriyor. 90’lı yılların modası olan klips tokalar 2018 yaz sezonunda oldukça moda olan aksesuarlar arasında yer alıyor.

90’lı yıllarda sıklıkla kullanılan ve sonrasında çokta rağbet görmeyen klipsli tokalar şimdiden birçok ünlü tarafından kullanılmaya başladı.

pink-hair-selfie-bun

80’lerin Mandal Tokalarına Dönüş

90’lı yılların klipsli tokalarının yanı sıra 80’li yıllarda kullanılmış olup 90’larda artık tercih edilmeyen mandal tokalarda 2018 yılının trend aksesuarları arasında yerini alıyor. Özellikle ünlü markaların kendi isimleri ile hazırladıkları aksesuarlar arasında yerini alan mandal tokalarda ünlülerin kullanımı ile yeni sezon içinde de klips tokaların yanında geri dönen moda akımı olarak karşımıza çıkacağının büyük bir sinyali oldu.

Özellikle gür saçların toplanmasında rahatlık sunan mandal tokalar birçok bayan için kullanışlı bir aksesuar olacak olup klips tokalar ise tamamen aksesuar amaçlı ya da saçların sadece yanlardan toplanmasına yardımcı olacak olan seçim olarak ideal gibi görünüyor.

Yoruma Kapalı.