Her vücuda yakışan etek modeli olmadığı gibi her vücuda çok iyi yakışabilen, gerçekten fiziği en iyi düzeyde gösterebilen etek modelleri de vardır. Birbirinden farklı modeller arasından yapılabilir seçimler içerisinde yaz dönemi için en iyi etek modelleri seçilerek, keyifle giyilebilir şekilde yaz döneminin uygun etek modasına doğru giriş yapılabilir.

etek kombinleri

etek kombinleri

Yaz döneminde farklı modelleriyle beraber en çok görülen etek modeli, kloş eteklerdir. Bu eteklerin kombin yapılması da çok basit olduğundan dolayı tercihi her bayan tarafından yapılabiliyor. Basit bir atlet ile bile doğru bir şıklık sağlanarak en iyi şekilde kombin sağlanmış olunabilir.

Boyunuzun kısa olması dahi sizlere kloş etek giyemeyeceğiniz durumu getirmesin. Çünkü mini kloş eteklerle dahi çok iyi biçimde kombi sağlayabileceğiniz bluz ya da atlet tarzında ki giyim tarzınızla fiziğinizi ortaya koyabilirsiniz. Altına ise topuklu ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz.

etek

etek

Bu Yazın Modası: Diz Altı Etekler

Diz altı modellerde bulunan eteklerde yine bu yazın en çok sevilen ve beğenilen, istenen etek modellerinden biridir. Gerçekten istendiği takdir de çok iyi biçimde kombin yapılabileceği gibi, yaz döneminde etek modelleri arasından elbiseli kloş eteklerin seçimlerini de yaparak, çok iyi kombinler yapabilir ve her ortam içerisinde kendinizi hissettirebilirsiniz.

Yoruma Kapalı.