2017 sezonunda modacıların tasarladığı abiyeler farklı renklerde ve özgün tasarımlarıyla herkesi büyülemektedir. Sezonun favori renkleri ise pastel tonlar ve uçuk pembeler oluyor. Uçuk renklerin yerine mat renkleri seviyorsanız bu tarzda abiye modelleri tercih etmeli ve aksesuarlarınızda ise mat renklere yer vermelisiniz. 2017 yılında öne çıkan tasarımlarda ağırlıklı olarak saten, pul, taş ve payetler ön plana çıkıyor. Bu sezonda abiye kıyafetleri göz alıcı modelleriyle herkesi etkileyecek güzellikte.

Yeni Sezon Abiye Modası

Abiye seçimi yaparken beden tipinizi ve cilt renginizi de ön plana çıkaracak kıyafetleri seçmelisiniz. Kilo sorununuz varsa mutlaka V yakalı abiyelerden yana tercihinizi kullanmalısınız ki sizleri daha formda göstersin. Kilo sorunu olan bayanların fazla payetli kıyafetlerden kaçınması ve sade renkleri tercih etmesi çok önemli.

Uzun dökümlü ve tüllü elbiseler, özellikle uzun boylu bayanların abiye seçiminde favorisi. Çok zayıf kadınların da tercih edebileceği bu elbiseler, aşırı zayıf bedenlerde bu kısımların da gizlenmesini sağlar. Balık etek, saten elbiseler bu sezonda büyük ilgi görüyor ve bayanların abiye kıyafetlerine de renk katıyor. Pullar, güpür detaylar ve dantel ağırlıklı abiye kıyafet seçiminden yana tercihinizi kullanacaksanız iştihamı ile kendini gösteren elbiselerde daha hafif makyaj tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

Yoruma Kapalı.